Deze website maakt gebruik van cookies.
Deze website benut uitsluitend cookies voor het goed functioneren van de site en om de website te analyseren. Door gebruik te maken van de website geeft u aan hiermee akkoord te zijn.
x
harmonie

Schermafbeelding 2017-11-04 om 14.29.55
Schermafbeelding 2017-11-08 om 12.53.16Schermafbeelding 2018-01-24 om 13.16.50Schermafbeelding 2018-01-24 om 13.17.07

Afbeeldingen
(Klik voor origineel)

expositie Jolanda Kieneker en Klaartje vd Linden

januari-februari 2018
Huidige expositie Jolanda Kieneker en Claartje van der Linden 

Jolanda Kieneker
In het werk van Jolanda Kieneker speelt de mens van klein tot groot een hoofdrol. 

Haar portretten in olieverf kenmerken zich door een licht palet en een losse verftoets waarmee zij een poëtische sfeer weet te scheppen. 

Het schilderen van “In Memoriam” portretten is een bijzondere kant van haar werk en deze blijken een hulp te zijn op de nieuwe weg na verlies. 

In haar vrije werk gaat ze het portret voorbij en maakt ze de sprong van het individuele naar het universele. website

Claartje van der Linden exposeert in de vitrine 

Mijn stijl varieert van vlot en flink in de verf tot glad, zorgvuldig opgebouwd en gedetailleerd in opzet en uitwerking. Ik werk met olieverf, pastel en verschillende tekenmaterialen, zoals potlood, krijt, houtskool en pen. 

Klein geluk
Een schilderijtje waarin klein geluk besloten ligt: een bijzonder moment, een dierbare familiesituatie of een geliefde knuffel. Om op te hangen of neer te zetten, en vooral om met veel plezier naar te kijken. Een serie van dit soort schilderijtjes is momenteel te zien in de vitrine van Sociëteit De Harmonie. Dergelijke schilderijen maak ik ook in opdracht, vanaf een formaat van 8x6 cm. En zolang de expositie loopt, betaalt u geen €95 maar €85 voor dit formaat. Heeft u belangstelling? Neemt u gerust vrijblijvend contact met mij op. Op mijn website zijn meer voorbeelden van klein geluk te zien! website  

Rubriek: Algemeen, Kunst & Cultuur, Expositie
25 januari 2018 9:41 door W.Hooijer

  • Hyves
  • NUjij
  • LinkedIn
  • MySpace
  • Google Bookmarks