Deze website maakt gebruik van cookies.
Deze website benut uitsluitend cookies voor het goed functioneren van de site en om de website te analyseren. Door gebruik te maken van de website geeft u aan hiermee akkoord te zijn.
x
harmonie

Dansavond in stijl in De Harmonie

Dansavond in stijl in De Harmonie
Op zaterdagavond 20 januari speelde ons eigen Harmonie-combo, samen met de bekende violist Willem Wolthuis heerlijke dansdeuntjes. De middenvloer zag er zonder tegels glanzend en uitdagend uit. Echt stijldansen, dat was het motto van deze avond. En ze kwamen allemaal voorbij, de cha-cha-cha, de Weense wals en de foxtrot. Of de dansparen zich precies aan de voorgeschreven passen hielden was de vraag, maar de enkele meegekomen stellen van de dansschool van Herman Immink deden dat in ieder geval wel. En daar leerde de rest dan weer van.
In de kwantiteit zat het ‘m niet deze avond, zo’n twintig belangstellenden; maar de kwaliteit was uitstekend en de aanwezigen hebben zich heerlijk zwierend goed vermaakt!
Het volgende muzikale evenement is het optreden van het trio Bé Meiborg ter omlijsting van de vertoning van de Beeldlijnfilm over Roelof Stalknecht, donderdag 8 februari, inloop vanaf 19.30 uur.

Carla Alma

Rubriek: Algemeen
22 januari 2018 16:53 door W.Hooijer

  • Hyves
  • NUjij
  • LinkedIn
  • MySpace
  • Google Bookmarks