Deze website maakt gebruik van cookies.
Deze website benut uitsluitend cookies voor het goed functioneren van de site en om de website te analyseren. Door gebruik te maken van de website geeft u aan hiermee akkoord te zijn.
x
harmonie

Culinaire tafel

Culinaire tafel

Op 14 en 18 december organiseerde de nog jonge culinaire tafel twee manifestaties die klonken als een klok.

14 december: Champagneproeverij! Heerlijke wijnen, zeer subtiele hapjes en bovendien een typisch Franse ambiance door onze zangeres Anna Oppenhuizen. Er hadden zich 39 mensen opgegeven en 36 mensen genoten van de prachtige avond.

18 December. Mosselmaaltijd! Fantastische mossels, heerlijke frites en een geweldige ambiance dank zij onze Koninklijke accordeonist. impressie

Er hadden zich 79 mensen opgegeven en er kwamen er 59. Dat laatste was jammer, want Koeno bleef met 20 kilo mosselen zitten.

PROBLEEM
De culinaire tafel wil graag voor u dingen organiseren, maar de economie stelt zijn eisen. Voor een culinaire manifestatie moet eten en drinken ingekocht en wanneer er veel minder mensen komen dan waarop gerekend is, hebben we een probleem.

OPLOSSING
Ieder die intekent en komt betaalt zijn vertering na afloop aan de bar. Wanneer u zich wel heeft opgegeven, maar niet kon komen en zich niet heeft afgemeld, betaalt U ergens in de komende dagen 10 Euro per persoon. Afzeggen is mogelijk, maar als de inkoop eenmaal is gedaan moet u toch wat bijdragen. We gaan ervan uit dat de inkoop drie dagen van tevoren gebeurt. U moet dus op zijn laatst drie dagen van te voren afzeggen.

NOODGEVALLEN
In noodgevallen is er natuurlijk altijd met ons te praten. U kunt Koeno Thoma, Hans van de Sande, of Pieter Dieben daarop aanspreken.

Rubriek: Algemeen, Culinair
22 december 2017 15:46 door W.Hooijer

  • Hyves
  • NUjij
  • LinkedIn
  • MySpace
  • Google Bookmarks