Deze website maakt gebruik van cookies.
Deze website benut uitsluitend cookies voor het goed functioneren van de site en om de website te analyseren. Door gebruik te maken van de website geeft u aan hiermee akkoord te zijn.
x
harmonie

werken met Facebook
Smakelijk eten!Communicatie adviseur

Afbeeldingen
(Klik voor origineel)

Workshop Werken met Facebook begin van ICT Tafel?

Afgelopen donderdagmorgen vond de  Workshop Werken met Facebook plaats, waarvoor we afgelopen periode deelnemers opriepen.
Aanwezig waren 9 leden - sorry, meer mensen konden echt niet meedoen - en 2 begeleiders; ondergetekende en Communicatieadviseur Renée vd Belt.
Het was een uitdaging om bij alle deelnemers met hun verschillende apparatuur - telefoons, tablets en laptops - Facebook in te stellen en uit te leggen.
Maar dankzij de deskundigheid van Renée, ondersteund met projectie en de lesboeken van Seniorweb, zijn we flink aan de gang gegaan om de verschillende mogelijkheden van Facebook onder de knie te krijgen.
Na een kleine twee uur werken genoten we samen van een lunch geserveerd door  Koeno en Els .

Hierna werkten we nog een half uurtje door en werden toen afgelost door de Mahjong groep.
De komende tijd kunnen de deelnemers aan de gang met Facebook. Zo komen zij erachter hoe leuk het is om ook via Facebook contact te onderhouden met kinderen, kleinkinderen en vrienden. En natuurlijk om altijd de laatste informatie te krijgen en ervaringen te delen via de Facebookpagina van De Harmonie. Volge onze Facebookpagina nog niet? Doe dat dan hier, je ziet er leuke verslagen en filmpjes, aankondigingen van en reatie op evenementen..

De bedoeling is dat we op termijn deze bijeenkomsten kunnen inrichten als een goed functionerende ICT Tafel, want er blijkt behoefte aan meer uitleg over ICT. Wordt vervolgd!

Wiendelt Hooijer

Rubriek: Algemeen
16 maart 2018 11:05 door W.Hooijer

  • Hyves
  • NUjij
  • LinkedIn
  • MySpace
  • Google Bookmarks