poster

Kennis maken met klassieke muziek

26 september 2018 om 10:30

Wilt u kennismaken met klassieke muziek maar weet u niet waar te beginnen? In vier woensdagochtenden geeft Yvonne van den Berg (programmeur klassieke muziek in De Oosterpoort) u een introductie in de wereld van de grote componisten van weleer. Vanaf het jaar 500 tot vandaag, van gregoriaans tot Philip Glass; na de cursus weet u hoe Schubert klinkt, waarom Mozart 41 symfonieën schreef en Beethoven maar 9 en nog veel meer. Ontdek uw eigen voorkeur aan de hand van de filmpjes en geluidsfragmenten die tijdens de cursus worden gebruikt.
Voorkennis is niet nodig, nieuwsgierigheid des te meer!

Je kunt je opgeven lezing@societeitdeharmonie.nl" target="_blank">lezing@societeitdeharmonie.nl

Rubriek: Algemeen, Kunst & Cultuur, Lezingen & cursussen door W.Hooijer