Deze website maakt gebruik van cookies.
Deze website benut uitsluitend cookies voor het goed functioneren van de site en om de website te analyseren. Door gebruik te maken van de website geeft u aan hiermee akkoord te zijn.
x
harmonie

Cursus Oriëntaalse dans/buikdans in de Harmonie

Goed voor body en mind.

Buikdansen is voor iedereen, het is een dans voor vrouwen van iedere leeftijd en met elk figuur. Buikdansen is niet alleen prachtig om te zien, maar is ook nog eens goed voor je. Bij het buikdansen leer je de bewegingen rond het bekkengebied en in de lage rug te coördineren en te beheersen. Dit maakt je lage rug stabieler. Daarnaast worden de spieren getraind en werk je aan je uithoudingsvermogen.
De dans levert je ontspanning op, waarbij bovendien door het ritme en de vloeiende bewegingen een nieuw gevoel van evenwicht en welzijn ontstaat in het hele lichaam.
De docent van deze cursus is Aina. Zij is gecertificeerd Specialty Teacher for Oriëntal/Middle Eastern Dance & Egyptian Folklore en gecertificeerd VMI Somatic Movement Educator & Bodywork Practitioner. Het is een buitenkansje om als Harmonie-lid een cursus van haar te krijgen.

10 lessen voor €,5,- per les

De cursus omvat 10 lessen van anderhalf uur met daarin een kleine pauze. De lessen zijn op woensdagmiddag van 14.30 tot 16.00 uur, 1 keer per veertien dagen.
Meedoen kost vijf euro per les.

Kledingadvies

Gemakkelijk zittende kleding is gewenst: sportbroek of wijde (cirkel)rok, t-shirtje, makkelijk zittende schoentjes en een grote sjaal. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag meedoen, dan kun je altijd aansluiten.

Aanmelden

Contactpersoon is Nieske Postma. Je kunt je bij haar aanmelden met per e-mail naar nieskepostma@hotmail.nl

Data

De eerste lessen zijn bij plaatsing van dit artikel al voorbij en de resterende dat zijn:

  • 24 april
  • 8 mei
  • 22 mei
  • 5 juni
  • 19 juni laatste voor zomervakantie
  • 11 september
  • 25 september
  • 9 oktober

Buikdansen

Buikdansen algemeen


Actueel

Bekijk de actuele berichten

Agenda - Buikdansen

Nieuws - BuikdansenLet op, u bent niet ingelogd.
U ziet alleen de openbare pagina's.