Weekspecials

9 april 2024 19 April 2024

Geachte leden,

Voor de komende tijd hebben we nieuwe gerechten!

*"Broodje Kukulekuu’’; Burgerbroodje uit de oven met coleslaw salade, kipburger en smokey bbq sauce.

*‘’Kippensoep met ballen’’; Goed gevulde kippensoep, naar Aly’s recept. Geserveerd met vers geroosterd speltbrood.

*‘’Gemarineerde Bloemkool’’; Gegrilde en gegratineerde bloemkool uit de oven, met tomaat, Griekse yoghurt, ei, tijm, knoflook en Parmezaanse kaas. Geserveerd op gemengde sla.

*"Spaghetti Bolognese’’; Origineel recept van ‘Mama di Casa’!. Gehakt, spekjes, tomaat, wortel, ui, rode wijn en afgemaakt met Parmezaanse kaas.

*‘’Dulce’’; Taart naar keuze, uit onze vitrine!

N.B.: Voor deze gerechten geldt: Zolang de voorraad strekt, en Op=Op. Dan bedenken we weer iets nieuws, altijd leuk!

Wij serveren de bovenstaande ''Speciale gerechten'' voorlopig alléén op dinsdag, woensdag en donderdag! Openingstijden van de keuken zijn: 12.00-19.00u. Gerechten van de 'normale' kaart kunnen besteld worden op maandag t/m vrijdag. En van te voren reserveren is gewenst, Dit i.v.m. de personeelsbezetting, plus activiteiten.

In overleg met René is uiteraard wel het een en ander te regelen, op bijvoorbeeld afwijkende tijden/dagen. Contact: rene@societeitdeharmonie.nl. Alvast dank.

P.S. In het kader vanuit het Bestuur voor ''Een gezonde Leefstijl'', plus het níet mogen meenemen van eigen etenswaren in onze Sociëteit. Heeft u ook al gezien dat wij kleine tussendoortjes verkopen, als b.v. Kitkat, Nuts, Twix, 'Snelle Jelle' koek, Fruit/Proteïne bars etc? Ze staan op de bar. Kosten maar één Eurootje! Mandarijnen zijn er ook voor 50 centjes, indien voorradig. Mocht u nog suggesties hebben voor andere (gezonde?) produkten, óf voor leuke en smakelijke gerechten, laat het ons weten! Word gewaardeerd!

We zien u graag in het Grand café!

Met culinaire en gastvrije groet, Team Horeca Harmonie

Rubriek: Algemeen door René Bouma