Deze website maakt gebruik van cookies.
Deze website benut uitsluitend cookies voor het goed functioneren van de site en om de website te analyseren. Door gebruik te maken van de website geeft u aan hiermee akkoord te zijn.
x
harmonie


Weekspecials

9 april 2024 19 April 2024

Geachte leden,

Voor de komende tijd hebben we nieuwe gerechten!

*"Broodje Kukulekuu’’; Burgerbroodje uit de oven met coleslaw salade, kipburger en smokey bbq sauce.

*‘’Kippensoep met ballen’’; Goed gevulde kippensoep, naar Aly’s recept. Geserveerd met vers geroosterd speltbrood.

*‘’Gemarineerde Bloemkool’’; Gegrilde en gegratineerde bloemkool uit de oven, met tomaat, Griekse yoghurt, ei, tijm, knoflook en Parmezaanse kaas. Geserveerd op gemengde sla.

*"Spaghetti Bolognese’’; Origineel recept van ‘Mama di Casa’!. Gehakt, spekjes, tomaat, wortel, ui, rode wijn en afgemaakt met Parmezaanse kaas.

*‘’Dulce’’; Taart naar keuze, uit onze vitrine!

 

N.B.: Voor deze gerechten geldt: Zolang de voorraad strekt, en Op=Op. Dan bedenken we weer iets nieuws, altijd leuk!

Wij serveren de bovenstaande ''Speciale gerechten'' voorlopig alléén op dinsdag, woensdag en donderdag! Openingstijden van de keuken zijn: 12.00-19.00u. Gerechten van de 'normale' kaart kunnen besteld worden op maandag t/m vrijdag. En van te voren reserveren is gewenst, Dit i.v.m. de personeelsbezetting, plus activiteiten.

In overleg met René is uiteraard wel het een en ander te regelen, op bijvoorbeeld afwijkende tijden/dagen. Contact: rene@societeitdeharmonie.nl. Alvast dank.

 

P.S. In het kader vanuit het Bestuur voor ''Een gezonde Leefstijl'', plus het níet mogen meenemen van eigen etenswaren in onze Sociëteit. Heeft u ook al gezien dat wij kleine tussendoortjes verkopen, als b.v. Kitkat, Nuts, Twix, 'Snelle Jelle' koek, Fruit/Proteïne bars etc? Ze staan op de bar. Kosten maar één Eurootje! Mandarijnen zijn er ook voor 50 centjes, indien voorradig. Mocht u nog suggesties hebben voor andere (gezonde?) produkten, óf voor leuke en smakelijke gerechten, laat het ons weten! Word gewaardeerd!

We zien u graag in het Grand café!

Met culinaire en gastvrije groet, Team Horeca Harmonie        

Rubriek: Algemeen door René Bouma

  • NUjij
  • LinkedIn
  • MySpace
  • Google Bookmarks