Deze website maakt gebruik van cookies.
Deze website benut uitsluitend cookies voor het goed functioneren van de site en om de website te analyseren. Door gebruik te maken van de website geeft u aan hiermee akkoord te zijn.
x
harmonie


Optreden zigeunerorkest Cserebogar

26 July 2020 14:00 0:00

Optreden zigeunerorkest Cserebogar
 
Op zondag 26 juli zal het zigeunerorkest Cserebogar voor de leden van sociëteit de Harmonie optreden op een prachtige locatie, nl. in de zaal van de Buitensociëteit aan de Meerweg in Haren aan het Paterswoldsemeer.
Het gaat om de bovenverdieping, waar we over een mooie zaal én een groot terras kunnen beschikken. Er is horeca aanwezig voor de nodige versnaperingen. Aanvang 14.00 uur
 
Cserebogar heeft eerder voor ons opgetreden in de zaal van ons eigen gebouw, maar vanwege de coronacrisis is die ruimte nog niet beschikbaar.
Het orkest bestaat sinds 1974 en de leden zijn Seerp Leistra, Cees de Ranitz, Hans Buitenhuis, Ted Jordens en (‘onze eigen’) Hugo Huisman.
opgave per mail: carlaalma@outlook.com

De entree bedraagt € 7, 50 en er mag een maximum aantal van 40 leden worden toegelaten. U dient zich op te geven voor dit evenement. Doe het snel en wees erbij!
Entree bij voorkeur te voldoen via de bankrekening van de sociëteit NL 44 INGB 0009 104 327  ovv optreden Cserebogar
Het belooft een zeer aangename middag te worden. . . . .

Rubriek: Algemeen door w.hooijer@home.nl

  • NUjij
  • LinkedIn
  • MySpace
  • Google Bookmarks