Winnaars kor voet trofee 2018-2-2

Winnaars Kor Voet Trofee 2018

Zaterdag 15 december vond voor de derde keer de bridge drive om de Kor Voet Trofee plaats. Er deden 24 paren mee, waaronder ook enkele niet-leden.
Er werden 8x 3 spellen gespeeld.
Anne Boer en Gerard Leutscher gingen met de bokaal naar huis. De tweede en derde plaats waren voor respectievelijk: Antoinette Borchert - Herman Immink en Joke Leutscher - Geert Duinkerken.

De organisatie was in goede handen van de voorzitter van de Bridgecommissie, Ton van der Haar; Jaap Venekamp deed de wedstrijdleiding. De heerlijke hapjes werden verzorgd door Koeno en Els.

Rubriek: Algemeen
23 december 2018 10:52 door Antoinette Borchert