Hoe bevalt de website? Beantwoord deze vraag op de website

De nieuwe website is bijna klaar. Je kunt de website nu goed bekijken op je mobieltje, je tablet en op je desktop computer. Het scherm past zich aan aan het formaat van het apparaat. Alle activiteiten hebben een startknop met foto op de homepage en ook het deel voor leden is duidelijker gemaakt. Bovendien is er weer een archief voor de nieuwsbrieven. Wat nog ontbreekt is een zoekfunctie. Die volgt later.

De bedoeling van de nieuwe knoppen en kleuren is dat je eenvoudiger kunt vinden wat je zoekt. De vraag is: lukt het jou te vinden wat je zoekt op de website?

Online vragenlijstje met 5 vragen

Wil je de website eens goed bekijken en je mening geven? Dat kan eenvoudig door de vragenlijst die tevoorschijn schiet als je de website opent te beantwoorden. Totdat je hebt meegedaan schiet het verzoek om mee te doen in beeld als je de website opent. Je kunt dus eerst rondkijken en de volgende keer dat je de website opent de vragen beantwoorden. Je bent er zo mee klaar: het zijn maar 5 eenvoudige vragen.

Dankjewel! Met groet, Monique Spaltman

Rubriek: Algemeen