Halve finale Ruitenboertoernooi 2019

Beste bridgers   Maandag 11 maart en vrijdag 15 maart speelde onze vereniging, Societeit de Harmonie,  de voorrondes van het landelijke Ruitenboertoernooi georganiseerd door de NBB.  Na afloop ontvingen de spelers een mooi boekje met uitleg over de gespeelde spellen en waren er flessen wijn voor de winnaars. Het toernooi wordt jaarlijks enthousiast door heel Nederland gespeeld en eindigt in een landelijke finale op 19 mei te Utrecht. In onze regio wordt de halve finale gespeeld op 14 april in Tolbert. Societeit de Harmonie speelt hierin met zes paren: Rob en Anneke Verdouw, Wies Meulenberg en Ed Klip, Baukje Hoogland en Mariet de Graaf, Henk Erends en Jan Sheridan, Ben Bloem en Christien Enzing, Herman Immink en Antoinette Borchert.  We wensen deze goede bridgers veel succes.

Rubriek: Algemeen
23 maart 2019 14:09 door Harry Schuur