Deze website maakt gebruik van cookies.
Deze website benut uitsluitend cookies voor het goed functioneren van de site en om de website te analyseren. Door gebruik te maken van de website geeft u aan hiermee akkoord te zijn.
x
harmonie

De nieuwe brochure is beschikbaar

Ziehier de voorkant van de nieuwe brochure met een korte toelichting van alle tafels en clubs binnen Sociëteit De Harmonie en de kalender met alle evenementen vanaf november 2018 voor zover nu bekend. Met dank aan Marjon en  Ben, in actie aan het biljart tijdens de evenementendag! Er komen voortdurend nieuwe activiteiten bij. Let daarom op de agenda van de website en op de nieuwsbrief. Er zijn genoeg brochures; neem vooral een stapeltje mee om uit te delen aan vrienden en bekenden. Nieske zorgt voor de verspreiding via diverse organisaties. 

Nog geen lid?

Ben je geen lid? Neem dan de brochure mee uit de Bibliotheek aan de Oude Boteringestraat, het gemeentehuis - de DIA-  aan de Kreupelstraat/ Martinikerkhof. Of haal hem op bij ons in De Harmonie, Kreupelstraat 10 Groningen. Je kunt dan meteen kijken hoe het hier is. Hier vind je de online versie: brochure Sociëteit De Harmonie nov 2018.

Rubriek: Algemeen
13 november 2018 12:04 door M.C.M. Spaltman

  • Hyves
  • NUjij
  • LinkedIn
  • MySpace
  • Google Bookmarks