DE HARMONIE HEEFT NU EEN MAANDELIJKSE SALON

NIEUW!

DE HARMONIE HEEFT NU EEN MAANDELIJKSE SALON
Voor mensen die nog niet zo lang lid zijn van de sociëteit is het belangrijk binnen die sociëteit een netwerk te krijgen. Daarom hebben we besloten een maandelijkse ontmoetingsavond met een cultureel tintje, een SALON, te organiseren, waarin de nieuwe en oude leden van de Harmonie elkaar beter kunnen leren kennen en bovendien kunnen genieten van wat we aan talent in huis hebben.
Uiteindelijk kan het tot een plaats worden waar discussies over allerlei aspecten van het culturele leven plaatsvinden.

De SALON vindt steeds plaats op de eerste maandag van de maand, en start dus op maandag 2 december om 8 uur des avonds. Iedereen is in principe welkom, maar leden die langer dan twee jaar lid zijn, de ouderejaars, krijgen alleen toegang als ze een of andere kleine voorstelling geven. Dat kan in principe van alles zijn, maar bestaande leden moeten wel bereid zijn hun talenten aan de aanwezigen te tonen. Voor de leden die minder dan twee jaar lid zijn, de jongerejaars, geldt deze voorwaarde niet, zij mogen voorlopig onbekommerd genieten van het gebodene, maar als ze iets willen doen is dat natuurlijk zeer welkom.
De SALON tracht het nuttige met het aangename te verenigen. U krijgt een leuk programma en twee kleine consumpties, u kunt kennismaken met andere leden, u krijgt inside informatie over de activiteiten van onze vereniging en u krijgt dingen te horen die u meer inzicht geven in het sociëteitsleven.

Het programma van de avond is in principe simpel:
8:00     Vooruitblik op de avond en
Vooruitblik op de maand. Een keuze uit de activiteiten van die maand wordt kort toegelicht. Tijdens deze vooruitblikken krijgt u twee vergelijkbare wijnen uit ons assortiment te proeven en te beoordelen.

8:45     Pauze. De wijnen worden deskundig toegelicht en er is tijd en mogelijkheid voor conversatie

9.15     Diverse optredens, zoals muziek, zang, voordracht, goocheltrucs, dansdemonstratie, en dergelijke

9:40     Korte cursus Elevator Pitch, ofwel: hoe introduceer ik mezelf bij andere leden?

Ca 10:00 Nazit

We kunnen op deze avonden ca 50 mensen bergen, we denken aan 30 nieuwe leden en 20 ouderejaars. Behalve de twee te proeven wijnen zijn de consumpties niet gratis, daarom komt er t.z.t ook een korte cursus rondjes geven .

Voor een idee van waar het begrip SALON vandaan komt kunt u kijken op: https://nl.wikipedia.org/wiki/Literaire_salon of op: https://www.nrc.nl/nieuws/1999/09/11/de-literaire-salon-is-terug-in-berlijn-7461783-a978044
Wilt U de SALON bezoeken? Meld u dan aan via culinairetafel@societeitdeharmonie.nl en vermeld hoelang u lid bent. Als dit langer dan twee jaar is, geef dan aan waar u de aanwezigen mee wilt verrassen.

Rubriek: Algemeen, Kunst & Cultuur
22 november 2019 8:34 door w.hooijer@home.nl