A.L. Snijders bij ons te gast

A.L. Snijders bij Godert Walter (25/08) Op zondagmiddag 25 augustus is A.L. Snijders bij ons te gast om zijn nieuwe boek Doelloos kijken met zeer korte verhalen te presenteren. De middag begint om 15.00 uur - inloop vanaf 14.30 uur - en vindt plaats bij Sociëteit de Harmonie, Kreupelstraat 10. De toegang bedraagt € 5,00 (leden Harmonie gratis) en de kaartverkoop is ter plaatse. Zoals bij eerdere gelegenheden zal A.L. Snijders worden geïnterviewd door onze klant, literatuurkenner en Snijdersliefhebber Anne Bergsma.

Rubriek: Algemeen
31 juli 2019 17:05 door w.hooijer@home.nl