Lezingen op de zaterdagmiddag onder de titel “Uurtje Cultuurtje”

Afgelopen winter en voorjaar is sociëteit De Harmonie gestart met een serie lezingen op de zaterdagmiddag onder de titel “Uurtje Cultuurtje” Deze lezingen die samen met de HOVO worden georganiseerd waren een groot succes.  Daarom starten we op 6 oktober met een nieuwe serie van 10 lezingen weer op de zaterdagmiddag tussen 15.30 en 17.30.  De onderwerpen van de lezingen zijn zeer divers en worden altijd gegeven door gerenommeerde docenten.  Hier op de website vind je het overzicht met linkjes naar alle lezingen. Je kunt ook dit document downloaden (pdf) met een toelichting per lezing. Meld je wel even aan met een mail naar lezing@societeitdeharmonie.nl.

Rubriek: Algemeen, Kunst & Cultuur, Lezingen & cursussen
18 september 2018 10:02 door W.Hooijer