Deze website maakt gebruik van cookies.
Deze website benut uitsluitend cookies voor het goed functioneren van de site en om de website te analyseren. Door gebruik te maken van de website geeft u aan hiermee akkoord te zijn.
x
harmonie

poster

Afbeeldingen
(Klik voor origineel)

Culinaire proeverij

Waarde levensgenieter,

donderdagavond 6 december  20.00 uur

Op 6 december vertrekt normalerwijs de Goedheiligman naar Spanje. Tijd, dachten wij, om een stukje Spanje naar hier te halen. Vandaar dat de uitgestelde proeverij van Spaanse wijnen op donderdag 6 December zal plaatsvinden. Na al die borstplaat, pepernoot en marsepein lust u wel wat hartigs, daarom zal Koeno ons gaan verwennen met enkele hoogtepunten uit de Spaanse tapas keuken, maar vooral zal de Spaanse zon schitteren in een fraaie selectie van Iberische wijnen.Wat kunt U verwachten? Er worden een viertal hoogwaardige rode wijnen  geproefd, waaronder van een Toro wijn de jaargangen 2005 en 2007 vergeleken zullen worden. Verder worden enkele witte en rose wijnen geproefd en sluiten we de proeverij af met de beroemde Mil Pesetas sherry. Nou als kenner weet u het dan wel, dit wordt een feest der zinnen. Het geheel wordt geleid door Don Juan del Sablero (een schuilnaam voor Santo Nicolao, die, maar dat moet geheim blijven, door deze proeverij verleid werd zijn vertrek nog een dagje uit te stellen)

Dank zij scherp inkopen en een subsidie van de vereniging, kunnen wij deze luxe proeverij voor 15 euro aanbieden aan onze leden, de niet leden betalen 20 euro, wat nog steeds te geef is. We kunnen een beperkt aantal proevers accommoderen, vandaar dat we U willen vragen U met enige spoed in te tekenen. Dat kan, vanaf nu tot en met 1 december via het mailadres: culinairetafel@societeitdeharmonie.nl
Geef aan wie er komen (voor en achternaam en of ze lid zijn. Maak dan het passende bedrag over op banknr IBAN: nl03ingb0655358641
en u bent verzekerd van een plaats. Mochten er minder dan 20 opgaven zijn, dan gaat de zaak niet door.
U allen recht hartelijk groetend
Don Juan del Sablero

Rubriek: Algemeen, Culinair, Kunst & Cultuur
16 november 2018 13:49 door W.Hooijer

  • Hyves
  • NUjij
  • LinkedIn
  • MySpace
  • Google Bookmarks