poster

Trio Marc Korfage Gronings- en Nederlandstalige luisterliedjes

17 maart 2019 om 15:30

Il Barista Cantante bekt zoveel lekkerder als 'de zingende koffieman" vindt U niet?
Zaterdags op de Vismarkt maakt hij U graag vrolijk met elk denkbaar kopje koffie, latte macchiato of doppio. Doordeweeks een van uw gastheren in de Sociëteit, alwaar hij volgens afspraak eind maart afzwaait.
Tevens vormt ie samen met Jeanet Strating achter de vleugel en gitarist/zanger Frank Tauran een trio die Gronings- en Nederlandstalige luisterliedjes brengt, bekende en minder bekende melodieën.
Graag willen zij U een passend afscheidsconcert aanbieden op zondag 17 maart vanaf 15.30,
waarbij ze U graag de lente in willen spelen.
Weest allen welkom!

Rubriek: Algemeen door w.hooijer@home.nl