Schermafbeelding 2019-04-15 om 10.15.47

Mahjong Toernooi

11 mei 2019 om 11:00

Binnen De Harmonie bestaat al enkele jaren een actieve groep beoefenaren van het oude Chinese denkspel Mahjong. Elke donderdagmiddag spelen zij op drie a vier tafels het spel dat gevormd wordt door 144 stenen basisstenen. Tijd om eens een toernooi te organiseren om dit spel meer bekend te maken bij de leden van de Harmonie en ook andere belangstellenden.

Programma en informatie

We beginnen om 11 uur. Rond 13.30 uur gebruiken we samen de lunch in het Grand Café van De Harmonie. Het toernooi eindigt omstreeks 17 uur. Kosten: consumpties en lunch ( ongeveer 10 euro) voor eigen rekening. Voor de winnaars op de eerste drie plaatsen is een mooie prijs  beschikbaar. De winnaar wordt bovendien bijgeschreven op het grote Mahjong Banier. Mahjong regels zoals die binnen De harmonie gespeeld worden, zijn digitaal beschikbaar. Voor deelname is de basiservaring/kennis van het spel voldoende.

Iedereen kan zich inschrijven via email
Deelnemers : 16 spelers uit leden van De harmonie  en daarnaast mensen van buiten. Maximaal aantal deelnemers 28. Vol is vol.

Contactpersoon voor meer informatie en toezending spelregels: Ben Bloem telefoon 06 547 83 846

Rubriek: Algemeen, Mahjong door Otto Krol