Lenny and junior (3) (1)

Lenny en Junior Folk

23 september 2018 om 15:30

Optreden: Lenny en Junior Folk

“Lenny & Junior” (2011) is een folkduo uit Groningen, bestaande uit Leonieke Toering (gitaar, fluit, zang) en Marcel Alkema (gitaar, zang, en mondharmonica). Zij laten zij zich beïnvloeden door oude blues en folkmuziek, dat een groot onderdeel is van het repertoire en ook hun eigen werk sterk beïnvloedt. Van de traditionele muziek uit Zuid-Italië  tot de authentieke sound van de Mississippi Delta, van Mexico tot Mongolië; Lenny & Junior geven er hun eigen draai aan. Ingetogen en subtiel, maar ook vrij en expressief.

Rubriek: Algemeen, Kunst & Cultuur, Concert door W.Hooijer