Schermafbeelding 2020-01-18 om 10.30.58

Landschapstafel : Het Drentsche A gebied

20 februari 2020 om 10:30

Film en wandeling in Drentsche Aa gebied
Op donderdag 20 februari organiseert de Landschapstafel een filmvoorstelling plus wandeling in het gebied van de Drentsche Aa

Tijd, plaats en programma:

In de zaal van Café De Liefde van de Drentsche Aa, Ruiterweg 2, 9469 PN te Schipborg wordt om 10.30 uur de Natuurfilm “In het Land van de Drentsche Aa” van Nighthawk Productions vertoond.De makers, Henk en Janetta Bos, fietsten twee jaar lang door het Nationaal Beek- en Esdorpenlandschap om de unieke opnamen te kunnen maken die we in Schipborg gaan zien.
We doen dat met koffie en thee en wat lekkers en gaan daarna een wandeling van ongeveer anderhalf uur maken door het gebied onder leiding van de Landschapstafe Na afloop kunnen we (facultatief en op eigen kosten) gaan lunchen in De Liefde van de Drentsche Aa.
Opgave via het emailadres: landschapstafel@societeitdeharmonie.nl
Ook graag aangeven of u mee luncht.

Kosten bedragen € 10,00 voor leden en € 15,00 voor niet-leden, te voldoen op rekening NL 44 INGB 0009104327 t.n.v. sociëteit de Harmonie.

Rubriek: Algemeen, Landschap door w.hooijer@home.nl