Deze website maakt gebruik van cookies.
Deze website benut uitsluitend cookies voor het goed functioneren van de site en om de website te analyseren. Door gebruik te maken van de website geeft u aan hiermee akkoord te zijn.
x
harmonie

Foto
Poster

Afbeeldingen
(Klik voor origineel)

‘GUNTA STÖLZL: 100 JAAR BAUHAUSSTOFFEN’

21 mei 2019 om 20:00


Op dinsdag 21 mei organiseert boekhandel Godert Walter in samenwerking met sociëteit De Harmonie een avond rond Gunta Stölzl (1897-1983), die vooral bekend werd als hoofd van de textielafdeling van het Bauhaus. Van haar is momenteel een overzichtstentoonstelling 'GUNTA STÖLZL: 100 JAAR BAUHAUSSTOFFEN' te zien in het Wall House #2 aan de A.J. Lutelistraat 17 in Groningen.
Te gast zijn deze avond Monika Stadler – de dochter van Gunta Stölzl –,  Mirjam Deckers –  samenstelster van de overzichtstentoonstelling – en David Stroband – kenner en liefhebber van het werk van Stölzl. Zijn gaan met elkaar in gesprek over het leven en het belang van deze pionier. Presentatie van het boek: Gunta Stölzl: Pionierin der Bauhausweberei !
De avond begint om 20 uur – inloop vanaf 19.30 – , de toegang bedraagt vijf euro – leden Harmonie gratis – en reservering van tevoren is gewenst: in de winkel, per mail op info@godertwalter.nl of telefonisch onder 050 312 25 23. 

Rubriek: Algemeen, Kunst & Cultuur, Literatuur, Boekpresentatie door w.hooijer@home.nl

  • Hyves
  • NUjij
  • LinkedIn
  • MySpace
  • Google Bookmarks