Feestelijk openingsweekend seizoen 2018/2019

21 september 2018 om 16:00 tot 23 september 2018 tot 18:00

Staan de feestelijke openingsactiviteiten van dit seizoen al in je agenda? Het hele weekend van 21 - 23 september wordt leuk! Start op vrijdagmiddag met de opening van de expositie van Emile ter Steege en ga daarna door naar het feest met pubquiz en dans, muziek van Lou Leeuw en Rieks Folgerts. Op zaterdagmiddag is er open huis met demonstraties van alle activiteiten: dus neem vooral je vrienden mee die De Harmonie nog niet kennen. En zondag sluiten we af met een concert van Lenny & Junior: zij maken fraaie folkmuziek.

Rubriek: Feest, Kunst & Cultuur door M.C.M. Spaltman