Frieseveen klein
Poster

Landschapstafel : Frieseveen plus landgoederen Eelde-Paterswolde

28 maart 2019 om 10:15

Op donderdag 28 maart gaan we met de schrijver van het recent verschenen boek over het Frieseveen, Egbert Boekema op pad in het benoemde gebied. De start is om 10.15 in het Strandpaviljoen aan het Paterswoldsemeer, Meerweg 209, 9752 XC Haren.

Daar kan na afloop ook gelunched worden.

We beginnen om 10.30 uur met een lezing van de heer Boekema, zoals gewoonlijk met koffie en iets lekkers (u aangeboden door de culturele commissie van de Harmonie). Na de lezing vertrekken we te voet naar en door het gebied, een wandeling van ongeveer twee uur, met uitleg onderweg. Het kan daar modderig zijn, dus komt u vooral op stevige wandelschoenen!

Graag doorgeven als u na afloop de lunch wilt gebruiken (op eigen kosten).

Aanmelden op landschapstafel@societeitdeharmonie.nl

Rubriek: Algemeen, Kunst & Cultuur, Landschap door Otto Krol