poster

Politiek debat gemeenteraadsverkiezingen o.l.v. Hans Harbers

15 november 2018 om 20:00 tot 22:00

Vijftig is het nieuwe veertig!

Debat over beleid voor actieve ouderen in de gemeente Groningen, onder leiding van Hans Harbers
Vijftig is het nieuwe veertig! Wat hebben de politieke partijen op de agenda voor al die actieve vijftigplussers tot 2022 en daarna? Je bent zo jong als je je voelt. Vijftigplus betekent zeker niet dat je gelijk ‘zorgvrager’ bent. Kom meepraten over wat de politiek volgens jou kan doen om na je vijftigste veertig te blijven.
Hoe komt de groeiende groep actieve 50-plussers in het beleid van de gemeente aan bod? Waar zou de politiek in Groningen zich hard voor moeten maken wanneer het gaat om gezond en fijn ouder worden? Wat zijn de problemen, wat zijn de oplossingen?
In aanloop naar de verkiezingen zetten we de nieuwe raad op scherp. Kandidaat-gemeenteraadsleden van zeven politieke partijen gaan met elkaar en met jou in debat. Want ook college- en raadsleden worden ooit 50-plus.
Programma:
Inleidingen van de kandidaat-gemeenteraadsleden over hun partijprogramma
en de speerpunten over ouderen.

deelnemende partijen en inleiders:

PvdA: Jan Pieter Loopstra
GroenLinks: Femke Folkerts
D66: Koosje van Doesen
VVD: Jasper Boter
CDA: Rob Lamers
​100% Groningen: Marjet Woldhuis

Gespreksleider: Hans Harbers
Muziek: Bram Bolten

Entree is vrij voor iedere belangstellende​!

Rubriek: Algemeen, Debat, Kunst & Cultuur door W.Hooijer