poster

Dauwtrappen met de Landschapstafel op 30 mei.

30 mei 2019 om 6:00

Dauwtrappen met de Landschapstafel op 30 mei

Op de laatste donderdag van mei organiseert de Landschapstafel wederom een uitstapje.
Omdat het deze donderdag tevens Hemelvaartsdag is, traditiegetrouw de dag van het Dauwtrappen, gaan we dat deze keer dus doen.
We vertrekken om 6 uur ’s ochtends vanaf het Waarhuis te Aduarderzijl voor een wandeling van een kleine twee uur.
We gaan vogels kijken onder leiding van (Harmonielid) Leo Stockmann en Carla Alma zal een en ander over het cultuurhistorisch landschap vertellen.Na de wandeling gaan we ontbijten in het Waarhuis. Het ontbijt zal geserveerd worden door gastheer Wouter de Koning (tevens lid van de Harmonie) en zijn Dame, Rika.
De kosten van het ontbijt € 10,--zijn voor eigen rekening van de deelnemers.

Opgave via : landschapstafel@societeitdeharmonie.nl

Rubriek: Algemeen, Kunst & Cultuur, Landschap door w.hooijer@home.nl