Poster

Bus- en dagtocht Oost Groningen

25 april 2019

Samen met Jan Tijdens, lid van onze sociëteit, organiseren we een bus- dagtocht naar Oost Groningen, het gebied waar Jan zijn voorouders hun naam hebben gevestigd, daarover zal Jan ons een en ander uit de doeken doen. We gaan daarna door naar het estuarium de Dollard waarover Carla Alma u de geschiedenis en de ontwikkeling, evenals de natuurwaarden, uit de doeken zal doen (misschien bijgestaan door haar broer, de vogelwachter aldaar).

Deze excursie zal plaatsvinden op donderdag 25 april, er wordt onderweg koffie gedronken bij boerderij Hermans Dijkstra in Midwolda en van de lunch kunnen we genieten in galerie De Groninger Kroon in de Reiderwolderpolder bij Finsterwolde. Dit gaat een zeer bijzondere dag worden!

Omdat we daarvoor veel dingen moeten regelen (Jan heeft al een optie op de huur van een bus, evenals opties voor koffie en lunch), willen we graag vóór 1 april weten op hoeveel deelnemers we kunnen rekenen.

Dus: als u nu al weet dat u die dag meereist, geef u dan op tijd op.

Het programma is als volgt:

10.30 en 10.45 uur         Ontvangst met koffie/thee in hotel Van der Valk in Zuidbroek (let op! rij niet  naar Westerbroek)

11.00 uur                              Vertrek uit Zuidbroek

12.15 uur                              Aankomst boerderij Hermans Dijkstra

13.30 uur                              Vertrek uit Midwolda

14.30 uur                              Aankomst galerie “Groninger Kroon”

15.30 uur                              Vertrek

16.00 uur                              Aankomst Nieuwe Statenzijl

17.30 uur                              Aankomst Van der Valk Zuidbroek

De kosten (koffie, bus, lunch, en in de polder weer koffie/thee met iets er bij)  voor deze excursie zijn €. 35,- p.p.

Als u mee wilt gaan, kunt u zich aanmelden via:  landschapstafel@societeitdeharmonie.nl en dit bedrag overmaken op bankrekeningnummer
NL44 INGB 0009104327
Tnv Sociëteit de Harmonie