Deze website maakt gebruik van cookies.
Deze website benut uitsluitend cookies voor het goed functioneren van de site en om de website te analyseren. Door gebruik te maken van de website geeft u aan hiermee akkoord te zijn.
x
harmonie

poster

Afbeeldingen
(Klik voor origineel)

Bridgen:Kor Voet Trofee: 15 december 2018

15 december 2018 om 13:30

Kor Voet Trofee: 15 december 2018. Aanvang: 13.30 h.

Op zaterdag 15 december 2017 om 13.30 uur wordt de derde editie van de Bridgedrive om de Kor Voet Trofee gespeeld in Sociëteit De Harmonie. Dit terugkerende eindejaarsbridgetoernooi is ook voor gasten toegankelijk. Iedere bridger speelt zijn eigen systeem en de deelname bedraagt  €5,– euro per paar, bedoeld om prijsjes te kunnen kopen. 

Schrijf je in

Inschrijven kan tot vrijdag 14 december 17.00 uur per e-mail: bridge@societeitdeharmonie.nl en via inschrijfformulier dat in de bridgezaal van de Harmonie hangt. Gaarne inschrijven per paar met vermelding of je wel of niet van de lunch gebruik wilt maken. Kom op tijd zodat we om 13.30h kunnen beginnen. 

Contactpersonen:  Ton van der Haar en  Harry Schuur. 

Wie was Kor Voet?
Kor Voet was een zeer gerespecteerd lid die veel voor de Harmonie heeft gedaan en jaren in de Bridgecommissie heeft gezeten. Op zijn initatief is er jaren lang een eindejaarsdrive georganiseerd. Vorig jaar is dit toernooi naar hem vernoemd en heeft hij een wisselbeker ter beschikking gesteld. Hij heeft dit echter niet meer mogen meemaken. Dit jaar wordt voor de derde keer om de Kor Voet Trofee gestreden. 

Rubriek: Algemeen, Bridgen, B.V. Sociëteit De Harmonie door w.hooijer@home.nl

  • Hyves
  • NUjij
  • LinkedIn
  • MySpace
  • Google Bookmarks