Boekpresentatie A. L. Snijders

25 augustus 2019 om 15:00

Op zondagmiddag 25 augustus is A.L. Snijders bij ons te gast om zijn nieuwe boek Doelloos kijken met zeer korte verhalen te presenteren. De middag begint om 15.00 uur - inloop vanaf 14.30 uur - en vindt plaats bij Sociëteit de Harmonie, Kreupelstraat 10. De toegang bedraagt € 5,00 (leden Harmonie gratis) en de kaartverkoop is ter plaatse. Zoals bij eerdere gelegenheden zal A.L. Snijders worden geïnterviewd door onze klant, literatuurkenner en Snijdersliefhebber Anne Bergsma.

Vooraf reserveren is gewenst

Wel wordt u verzocht om van tevoren te reserveren - ook de leden van de Harmonie - want de ervaring leert dat er veel belangstelling is: info@godertwalter.nl, telefonisch onder 050 312 25 23 of in de winkel.

meer informatie

Rubriek: Algemeen, Literatuur, Boekpresentatie door Otto Krol