Kor Voet Trofee

16 december 2017 om 13:30 tot 17 december 2017

Kor Voet Trofee: 16 december 2017. Aanvang: 13.30 h. Kom op tijd zodat we om 13.30h kunnen beginnen.  Inschrijfgeld 5 euro per paar. Niet leden welkom.  Contactpersonen:  Ton van der Haar en  Harry Schuur.  Inschrijven:   Email: bridge@societeitdeharmonie en inschrijfformulier op de Harmonie. Kor Voet was een zeer gerespecteerd lid die veel voor de Harmonie heeft gedaan en jaren in de Bridgecommissie heeft gezeten. Op zijn initatief is er jaren lang een eindejaarsdrive georganiseerd. Vorig jaar is dit toernooi naar hem vernoemd en heeft hij een wisselbeker ter beschikking gesteld. Hij heeft dit echter niet meer mogen meemaken. Dit jaar wordt voor de tweede keer om de Kor Voet Trofee gestreden.

Rubriek: Bridgen, B.V. Sociëteit De Harmonie door Harry Schuur