Deze website maakt gebruik van cookies.
Deze website benut uitsluitend cookies voor het goed functioneren van de site en om de website te analyseren. Door gebruik te maken van de website geeft u aan hiermee akkoord te zijn.
x
harmonie

Schermafbeelding 2018-12-02 om 11.17.44

Afbeeldingen
(Klik voor origineel)

Geologische stadswandeling

28 december 2018 om 10:30

Waarde landschapsvrienden,
Jullie ontvangen deze uitnodiging omdat je aan één of meerdere van de vorige uitstapjes van de Landschapstafel van sociëteit de Harmonie hebt meegedaan. Na de mooie stads-water-wandeling in november (en weer hadden we prachtig weer, de weergoden zijn de Landschapstafel goed gezind!), zal in de maand december de uitstap wederom in Stad plaatsvinden.
Deze keer zullen we onder de bezielende en deskundige  leiding van prof. Bert Boekschoten een geologische stadswandeling maken, en voordat ik nu het gehele programma uitschrijf: kijk in de bijlage waarin ik de mailwisseling tussen Bert en mijzelf heb opgenomen.
We starten dus vrijdag 28 dec. om 10.30 in de sociëteit en verzamelen na de koffie op het Martinikerkhof. Het wordt vast en zeker weer een hele leerzame en aangename tocht.Willen jullie je wel bij mij opgeven en tevens of je na afloop mee snert gaat eten (i.v.m. het maximum en met de catering). Als je niet meer wilt worden uitgenodigd, dan ook graag even melden. ’Zegt het voort’ mag ook trouwens.

Veel hartelijke groeten,

Carla Alma

Rubriek: Algemeen, Kunst & Cultuur, Landschap door w.hooijer@home.nl

  • Hyves
  • NUjij
  • LinkedIn
  • MySpace
  • Google Bookmarks