Poster

Culinaire Tafel: Italiaanse proeverij

14 februari 2019 om 20:00 tot 14 februari 2019

Let op: de starttijd is 20.00 uur en niet 19.30 uur zoals in de brochure staat.

Deze culinaire avond (14-2) is  volgeboekt !!

De volgende is   donderdag 11 april!

Op donderdag 14 Februari organiseert de Culinaire Tafel weer een  proeverij van wijnen en hapjes. We doen dit in samenwerking met de Italiaanse culturele vereniging Dante Alighieri. U krijgt enige informatie over Italiaanse gastronomie door Jacobien Schlecht en over de wijnen door Eric Voermans. We zullen 6 bijzondere Italiaanse wijnen proeven en evenveel hapjes, in de stijl van Bella Italia bereid door onze Bauke Mulder en zijn staf. Ook wisten we een Italiaanse zanger, Maurizio met name, te engageren, zodat U zich in Napels of Milaan zult kunnen wanen.
Dank zij een subsidie van de vereniging, kunnen wij deze luxe proeverij voor 15 euro aanbieden aan onze leden, de introducees betalen 20 euro, wat nog steeds te geef is. We kunnen een beperkt aantal proevers accommoderen, vandaar dat we U willen vragen U met enige spoed uw Fiat te geven. Dat kan, vanaf nu via het mailadres van CulTaf: culinairetafel@societeitdeharmonie.nl . Geef aan wie er komen (voor en achternaam en of ze lid zijn).
Maak dan het passende bedrag over op banknr NL03INGB0655358641 t.n.v. hjbspoeltman  en u bent verzekerd van een plaats.
De intekening sluit op zondag 10 februari. Bij bericht van verhindering aan CulTaf voor 10 febr. krijgt U het geld terug,
Mochten er op 10 febr. minder dan 20 opgaven zijn, dan gaat de zaak niet door en krijgt iedereen zijn geld terug.
Maar daar moeten we toch niet aan denken!

Uw tafelhoofden:

Pieter Dieben &