Sinds 1840 de plek waar je elkaar ontmoet

Fototafel

Welkom bij de Fototafel, in 2017 opgericht door enkele clubleden die graag foto's kijken, bespreken en zelf maken. Binnen de Harmonie noemen we een groepje mensen dat samen een activiteit ontplooit een tafel. De bijeenkomsten van deze fototafel staan telkens in de agenda en iedereen die wil aanschuiven is welkom. Iedere bijeenkomst is anders en wordt ingevuld naar wens en inititatief van de deelnemers. Telkens een verrassing dus; en tot nu toe razend interessant. Het enige vaste onderdeel is dat we telkens mooie fotoboeken meenemen, ter plekke bekijken of aan elkaar uitlenen.

Wat deden we tot nu toe?

We bekeken samen enkele prachtige documentaires, zoals over de fotografe Annie Leibovitz. En de laatste keer vertoonde Jan Bommerson geprojecteerde foto's van zijn reizen naar Shetland en vertelde over de concext waarin hij de foto's maakte. Jan presenteerde eerder al zijn boek over Shetland in de Sociëteit.

De agenda

Kijk vooral in de agenda naar wat er op stapel staat en meld je aan als je mee wilt doen.

Contactpersonen

Antoinette Borchert en Renze de Vries.

Foto op startknop: gevonden op internet, maker onbekend. Bent u de houder van het auteursrecht op deze foto? Neemt u dan contact met ons op.

Fotografie

Fotografie algemeen

Bekijk de actuele berichten

Agenda - Fotografie

Nieuws - Fotografie

Let op, u bent niet ingelogd.
U ziet alleen de openbare pagina's.