Sinds 1840 de plek waar je elkaar ontmoet

Maak kennis met Metropole

Vrijblijvend drie avonden biljarten

U bent van harte welkom bij onze gemoedelijke club, als doorgewinterde speler of als beginnende biljarter. Nooit eerder gespeeld? Wij leggen u het spel graag uit en leren u de basisbeginselen.

Daarna kunt u zich desgewenst in het nieuwe jaar opgeven voor de gratis biljartlessen die de biljartcommissie binnen de Sociëteit De Harmonie organiseert.

Geheel vrijblijvend kunt u drie vrijdagavonden met ons biljarten vanaf 19.00 uur. Aanmelden hoeft niet, u kunt zo op de vrijdagavond binnenlopen. Het mag wel, dan houden we rekening met uw komst. Bel daarvoor met 06-51 258 246 of mail naar de secretaris van Metropole.

Kwartaallidmaatschap ter kennismaking

Weet u na drie clubbezoeken op de vrijdagavond nog niet zeker of het plezier in biljarten blijvend zal zijn? Maak dan gebruik van ons kennismakingsaanbod: een kwartaallidmaatschap voor € 28,75 (naast het lidmaatschap van Sociëteit De Harmonie à € 170.- per jaar).

Ervaar het zelf: begin het weekend goed bij Metropole.

Biljartclub Metropole

Biljartclub Metropole algemeen

Hans Hegeman 40 jaar lid van Metropole

Metropole informatie

Bekijk de actuele berichten

Agenda - Biljartclub Metropole

Nieuws - Biljartclub Metropole

Let op, u bent niet ingelogd.
U ziet alleen de openbare pagina's.