Schermafbeelding 2017-10-07 om 09.49.39

Verslag boekpresentatie Cees Bolle

Mooie start van de herfstmaand in De Harmonie

Op donderdag 5 oktober was het dubbel raak met de culturele activiteiten van De Harmonie.

In de namiddag was daar de eerste `echte’ boekpresentatie: onze eigen Cees Bolle kreeg van zijn Groningse uitgever Kleine Uil het eerste exemplaar van zijn nieuwe dichtbundel Ik kan het altijd denken overhandigd. Om deze direct vol trots door te geven aan zijn oudste dochter. De totale familie was present, evenals zo’n zeventig overige bezoekers, leden en niet-leden, een ongekende en onverwacht hoge opkomst. Heel erg mooi.

Er was een inleiding op de bundel door Coen Peppelenbos en een vraaggesprek met Cees door Remco Ekkers. Cees las enkele gedichten voor, ontroerend van toon. Natuurlijk  werd er daarna gesigneerd, er gingen vele boeken met tevreden eigenaars naar huis. Het geheel werd ook nog eens omlijst door pianospel van Jaap Folkers en onder het genot van een drankje en hapje, aangeboden door de culturele commissie, kon de middag in ieder geval al niet meer stuk.

ZO’N EERSTE KEER ZAL ALLICHT WORDEN VERVOLGD: OP 19 OKTOBER  IS DE BOEKPRESENTATIE VAN EEN BOEK OVER DE SHETLANDEILANDEN VAN JAN BOMMERSON

Rubriek: Algemeen, Kunst & Cultuur
07 oktober 2017 9:43 door W.Hooijer